Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Αποφάσεις της 103ης συνεδρίασης της ΕΣΑΠ


Στην 103η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα ακόλουθα θέματα:


Έγινε πρόταση από τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γιώργο Λεονταρίτη σχετικά με τον αγωνιστικό σχεδιασμό των τριών τελευταίων αγωνιστικών της κανονικής περιόδου ώστε οι αγώνες – πλην των τηλεοπτικών – να γίνουν την ίδια ημέρα και την ίδια ώρα λόγω του βαθμολογικού ενδιαφέροντος. Επίσης παρουσιάστηκε το προσχέδιο του προγράμματος για τα πλέι οφ μέχρι και τους τελικούς. Τις επόμενες ημέρες θα κατατεθούν οι τελικές προτάσεις των σωματείων για τυχόν αλλαγές.
* Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση και τους εκπροσώπους της NOVA για τον προγραμματισμό των τηλεοπτικών αγώνων.
* Αποφασίστηκαν εκδηλώσεις και δράσεις στο διάστημα από το τέλος της κανονικής περιόδου μέχρι την έναρξη των πλέι οφ και πλέι άουτ.
* Αποφασίστηκε η διοργάνωση ημερίδας με θέμα «αμοιβόμενη πετοσφαίριση» μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2013-14.
* Κλήθηκαν στο Δ.Σ. της ΕΣΑΠ ο πρόεδρος της ΟΔΒΕ Σταύρος Μαυρικίδης και ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στέφανος Βασιλειάδης με τους οποίους και συζητήθηκαν ζητήματα διαιτησίας στο πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ.
* Συγκροτήθηκαν οι προτάσεις της ΕΣΑΠ που θα γίνουν προς την Γενική Συνέλευση της ΕΟΠΕ για αλλαγές στους κανονισμούς του ελληνικού βόλεϊ.
* Συζητήθηκαν χορηγικά θέματα και το ζήτημα της ανανέωσης της χορηγίας του ΟΠΑΠ.
* Εγκρίθηκαν οι εισηγήσεις της Επιτροπής μπιτς βόλεϊ της ΕΣΑΠ για την διεξαγωγή τριών τουρνουά εντός του Ιουνίου 2014. Ένα στην Αθήνα, ένα στη Θεσσαλονίκη και οι τελικοί στα Χανιά.
* Συζητήθηκε το ζήτημα του Κυπέλλου Ανδρών και ειδικά του φάιναλ-4 της σεζόν 2013-14 και συμφωνήθηκε να ζητηθεί ενημέρωση από την ΕΟΠΕ για θέματα της διοργάνωσης.
Η 104η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ θα γίνει την Δευτέρα 7 Απριλίου 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου