Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Νίκη Αιγινίου - Ολυμπιακός το Σάββατο ζωντανά στη NOVA



Η 14η αγωνιστική της Volley League στα κανάλια Novasports

Παναθηναϊκός - AEK & Νίκη Αιγινίου - Ολυμπιακός

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και η έξοδος του Ολυμπιακού στο Αιγίνιο κόντρα στη
Νίκη μαγνητίζουν το ενδιαφέρον των φίλων του βόλεϊ! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στις 19:00 από το Novasports 4 τον αγώνα Παναθηναϊκός - ΑΕΚ και το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 19:00 από το Novasports 1 το παιχνίδι Νίκη Αιγινίου - Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Volley League.

Στο κλειστό της Κυψέλης και στο αθηναϊκό ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που αναμένεται ιδιαίτερα αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη προκειμένου να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση. Στο άλλο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Νίκης Αιγινίου, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να φύγουν αλώβητοι και τους γηπεδούχους να επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων έχει ως εξής:

Παρασκευή 24/1 19:00: Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, Novasports 4 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Ηλία Παπαϊωάννου

Σάββατο 25/1 19:00: Νίκη Αιγινίου - Ολυμπιακός, Novasports 1  σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στεφάνου και από την Web TV του Novasports.gr

Επίσης, οι φίλοι του βόλεϊ θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το link www.novasports.gr/vl-md14 το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της 14ης αγωνιστικής της Volley League.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου