Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Η επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης του ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ για την  λύση της συνεργασίας με τον κ. Θανάση Στράντζαλη


Ο ΜΑΣ ΝΙΚΗ Αιγινίου ύστερα  από τα τελευταία αγωνιστικά αποτελέσματα και αφού ο  προπονητής  της ομάδας έθεσε την παραίτηση του στην διάθεση του Δ.Σ. , αποφάσισε την διακοπή της
συνεργασίας με τον κύριο Θανάση Στράντζαλη.

Για το Δ.Σ. του συλλόγου μας η απόφαση της διακοπής της συνεργασίας με τον κύριο Στράντζαλη ήταν μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που έπρεπε να πάρει, γιατί είναι τεράστια η εκτίμηση στο πρόσωπο του, και ως άνθρωπου και ως προπονητή. Είναι μια ιδιαίτερα φορτισμένη στιγμή για το σύλλογο μας καθώς ο κύριος Στράντζαλης δεν φεύγει ως αποτυχημένος αλλά αποχωρεί στην προσπάθεια να ταρακουνήσει τα νερά με στόχο την μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών έτσι ώστε να μην παρεκκλίνει  η ομάδα από τον αρχικό στόχο που είναι η παραμονή στην Α1 εθνική κατηγορία.

Οι σχέσεις μας ήταν είναι και θα παραμείνουν οι καλύτερες και θεωρούμε σίγουρο πως  θα ξανασυναντηθούμε στο μέλλον. Τον ευχαριστούμε από το βάθος της ψυχής μας για την τεράστια βοήθεια που πρόσφερε στην ομάδα μας όταν την ανέλαβε στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου 2010-11 και εξασφάλισε την παραμονή στην Α2 εθνική κατηγορία στην συνέχεια την επόμενη χρονιά 2011-12 με δικό του σχεδιασμό  και καθοδήγηση πήρε το πρωτάθλημα  με διαφορά  δέκα βαθμών από τον δεύτερο.

Σε ευχαριστούμε ΘΑΝΑΣΗ για άλλη μια φορά γιατί πέρα από τις προπονητικές σου αρετές παρέδωσες μαθήματα εργατικότητας, μεθοδικότητας,  ήθους και αξιοπρέπειας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου