Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Οι δηλώσεις των προπονητών μετά το τέλος του αγώνα

 Ο προπονητής της Νίκης Αιγινίου Γιάννης Μέλκας δήλωσε:

«Δεν περίμενα να νικήσουμε τόσο εύκολα τον ΠΑΟΚ αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μας σκεφτόμαστε τη νίκη. Είναι ένα πολύ καλό βήμα για τη σωτηρία μας. Σίγουρα είχαμε δύσκολη αποστολή. Όλα ήταν με το μέρος του ΠΑΟΚ, αλλά καταφέραμε να τον πιέσουμε και να τον αγχώσουμε. Είχα ζητήσει να κάνουμε λίγα λάθη, να κάνουμε συγκεκριμένη τακτική στο σερβίς και να παίξουμε σωστά μπλοκ – άμυνα. Και τα τρία στοιχεία άγγιξαν το τέλειο και φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Το ότι πήραμε 14 πόντους από μπλοκ λέει πολλά».
Για τη νίκη επί της παλιάς του ομάδας είπε: «Προσωπικά δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Θα το χαρούμε σήμερα και από αύριο τα κεφάλια μέσα για να συνεχίσουμε προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Στέλιος Καζάζης δήλωσε:
«Ήταν μια κάκιστη βραδιά. Μια ήττα που δεν έχει λογική. Ο κάθε αντίπαλος μπαίνει μέσα για να κερδίσει αλλά εμείς δεν μπήκαμε στο παιχνίδι».
Σε ερώτηση για το αν η υπόθεση της εισόδου στην πρώτη 4αδα γίνεται δύσκολη και εάν η ομάδα του υποτίμησε τον αντίπαλο ο νέος τεχνικός δήλωσε:
«Έχουμε μπροστά μας τέσσερις ακόμα αγωνιστικές με ομάδες πολύ δυνατές. Σίγουρα αυτό το παιχνίδι ήταν ένα ματς από το οποίο περιμέναμε τη νίκη για να βάλουμε τις βάσεις για τη συνέχεια. Με αυτή την παρουσία όμως δεν μπορούμε να πάμε πουθενά. Από την πρώτη επαφή που είχα με τους παίκτες τους είπα ότι πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι. Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υποτίμησαν μια ομάδα που κυνηγάει την παραμονή της στην κατηγορία. Δεν αξίζει αυτός ο ΠΑΟΚ τέτοια παρουσία».

 http://www.volleyleague.gr/content.asp?catid=6463

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου