Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013

Οι δηλώσεις των προπονητών Μέλκα, Κράβαρικ μετά το τέλος του δραματικού αγώνα


Ο προπονητής της Νίκης Αιγινίου Γιάννης Μέλκας και του Άρη Αντρέι Κράβαρικ δήλωσαν μετά τη νίκη της ομάδας της Θεσσαλονίκης με 3-2:
Ο προπονητής της Νίκης Αιγινίου Γιάννης Μέλκας είναι πικραμένος από το τρόπο που χάθηκε το τάι μπρέικ:

«Είναι ντροπή να χάνουμε τάι μπρέικ με 15-2 και μάλιστα από έναν Άρη που είχε προβλήματα. Δείξαμε ότι μας φτάνει ο βαθμός και αυτό είναι που με ενοχλεί. Το παιχνίδι παίχτηκε στα λάθη και στην επίθεση. Τα δύο πρώτα σετ τα πήρε ο Άρης γιατί ήταν καλύτερος στην επίθεση. Μετά το 3ο σετ ήμασταν εμείς καλύτεροι στην επίθεση. Από τη στιγμή που ισοφαρίσαμε 2-2 σετ περίμενα να κάνουμε την ανατροπή απέναντι σε μία ομάδα που δεν είναι στα καλύτερα της. Ο Άρης ήταν καλύτερος στο σερβίς και στην υποδοχή. Εμείς δεν πιάσαμε όσο έπρεπε στο σερβίς και δεν πιέσαμε. Ζητάω συγγνώμη και από τους διαιτητές Θέμελη, Σιμίδη για τις διαμαρτυρίες μου πάνω στην ένταση του αγώνα». 

Αλλά και ο προπονητής του Άρη Αντρέι Κράβαρικ παρά τη νίκη δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μου:
«Είμαι ευχαριστημένος από τα σετ που κερδίσαμε. Δεν μπορώ, όμως, να εξηγήσω πως μπορείς να κερδίσεις τα δύο πρώτα σετ και με τον τρόπο που κερδίζεις το πέμπτο τι στην ευχή συνέβη στο τρίτο και στο τέταρτο σετ. Χάρηκα ιδιαίτερα με τον Παπαδημητρίου που παρότι δεν  ξεκίνησε βασικός ξεχώρισε με το χαρακτήρα που έδειξε στο διάστημα που αγωνίστηκε. Πραγματικά ο Θοδωρής ήταν εξαιρετικός. Δεν έχω ξαναδεί τάι μπρέικ με 15-2. Ήταν ένας περίεργος αγώνας. Κρατάμε τη νίκη αλλά θα προτιμούσα να είχαμε κάνει το 3-0 και να είχαμε πάρει το τρίποντο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου