Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ-ΠΑΟΚ: Δηλώσεις προπονητών

Περιχαρής παρουσιάστηκε ο προπονητής της Νίκης Αιγινίου, Θανάσης Στράντζαλης, μετά τη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ με 3-1 σετ. Στα πολλά λάθη στην υποδοχή και κατά συνέπεια στην
ανάπτυξη του Δικεφάλου του Βορρά στάθηκε ο τεχνικός του, Γιάννης Μέλκας.

 «Την ψάχναμε εδώ και καιρό αυτή τη νίκη και την πήραμε σε ένα ματς που οι πιθανότητες δεν ήταν μαζί μας. Όλα τα παιδιά ήταν εξαιρετικά, κάλυψαν τα κενά και δίκαια κερδίσαμε έναν μεγάλο αντίπαλο. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη, αλλά το μυαλό μας είναι ήδη στο ματς την Τετάρτη με τον Μίλωνα», τόνισε ο τεχνικός της Νίκης.

Στον αντίποδα, ιδιαίτερα προβληματισμένος παρουσιάστηκε ο Γιάννης Μέλκας: «Αναμφίβολα ο τραυματισμός του Αρμενάκη στο ξεκίνημα του αγώνα μας αιφνιδίασε και μας επηρέασε αλλά από την άλλη δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Μετά την ήττα από τον Άρη είχα πει πως πρέπει να βρούμε το φάρμακο αλλά δεν το βρήκαμε. Κάναμε πολλά λάθη στην υποδοχή με αποτέλεσμα να μην έχουμε καλή ανάπτυξη και από τον Πλίκα αρχικά αλλά και από τον Αμπουίλα που μπήκε στη συνέχεια. Αντίθετα η Νίκη κράτησε στην υποδοχή και ο πασαδόρος της έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Εμείς δοκιμάσαμε διάφορα σχήματα αλλά δεν καταφέραμε να βρούμε λύσεις. Πήραμε το πρώτο σετ αλλά στη συνέχεια είχαμε πολλά προβλήματα». 
http://www.volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου