Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Τάσος Αναστασιάδης: «Η Νίκη Αιγινίου αντέχει τον ανταγωνισμό με παραδοσιακές δυνάμεις»

Η πορεία της Νίκης Αιγινίου στο εφετινό πρωτάθλημα μόνο απαρατήρητη δε μπορεί να περάσει ειδικά τις τελευταίες αγωνιστικές όπου η ομάδα Πιερίας δείχνει πολύ δυνατή στην έδρα της με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.
Οι παίκτες κλειδιά είναι οι δύο πασαδόροι, ο Καναδός Τζέι Μπλανκενάου και ο Τάσος
Αναστασιάδης. Ο πρώτος αγωνίζεται διαγώνιος στα τελευταία παιχνίδια μετά τον τραυματισμό του Γεωργόπουλου και ο δεύτερος τον αντικαθιστά επάξια.
Ο 31χρονος (26/11/1982) Αναστασιάδης έχει αναλάβει και την ευθύνητων υποδομών της Νίκης και είπε για την πορεία της ομάδας του:
«Με τη Λαμία κάναμε μία σπουδαία νίκη. Θα έλεγα μισή σωτηρία... Η ομάδα μας έχει σταθεροποιηθεί σε ένα καλό επίπεδο στα τελευταία ματς και για αυτό έρχονται και τα αποτελέσματα. Παρότι υστερούμε στη θέση του διαγωνίου λόγω των ατυχιών καταφέρνουμε να λύνουμε τα προβλήματα. Η Νίκη έχει ολοκληρωμένους παίκτες που μπορούν να παίξουν πολλούς ρόλους. Ο Μπλανκενάου το αποδεικνύει. Για πρώτη φορά από πασαδόρος αγωνίστηκε διαγώνιος και έκανε τη διαφορά. Είναι αξιοθαύμαστο αυτό που κάνει. Του αξίζουν συγχαρητήρια».

Σε ποιους τομείς έχετε βελτιωθεί;
«Σε όλους αλλά ειδικά σε μπλοκ – άμυνα. Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση και η ομάδα δένεται όλο και περισσότερο».

Είστε ευχαριστημένοι από τη στήριξη του κόσμου στο Αιγίνιο;
«Ο κόσμος κάνει ότι μπορεί. Το Αιγίνιο είναι μία περιοχή που αγαπάει τον αθλητισμό και οι φίλαθλοι στηρίζουν πολύ και την ομάδα του ποδοσφαίρου. Δεν έχουμε παράπονο και όσο περνάει ο καιρός έρχονται και περισσότεροι να μας δουν».

Έχεις ριζώσει στο Αιγίνιο...
«Ναι, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη διοίκηση, τον κόσμο, τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου αλλά και τη ζωή εδώ. Παράλληλα έχω αναλάβει και τις ακαδημίες και με ενθουσιάζει πολύ αυτό που κάνουμε εδώ. Η Νίκη δεν κάνει μόνο πρωταθλητισμό στους άνδρες αλλά και πρωταθλητισμό στις ακαδημίες».

Το Σάββατο θα δοκιμαστεί η ομάδα σου στη Σύρο από τον Φοίνικα στα γενέθλια της κόρης σου...
«Η Μαρίνα γίνεται ενός έτους και είμαι σίγουρος πως θα μου φέρει τύχη... Ξέρουμε πως έχουμε δύσκολο έργο και πως θα πιεστούμε με τον Φοίνικα αλλά θα παίξουμε ελεύθερα και με καλή ψυχολογία. Είναι ο τελευταίος αγώνας πριν τις γιορτές Ο Φοίνικας έχει πολύ καλές μονάδες και ομάδα με διαφορετικούς στόχους από εμάς. Όπως φάνηκε και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Φοίνικας είναι ένα επίπεδο πιο ψηλά αλλά αυτό δεν μας πτοεί. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και τον τελευταίο πόντο κι αν προκύψει κάτι καλό θα είναι ιδανικό για την ομάδα μας».

Θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία η Νίκη;
«Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα. Δεν θα είναι εύκολο αλλά για αυτό παλεύουμε. Μπορούμε να μείνουμε και πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε και την υπέρβαση που θα είναι η είσοδος στην 8αδα. Μην ξεχνάμε πως και πέρυσι και εφέτος η Νίκη είχε να αντιμετωπίσει παραδοσιακές δυνάμεις του βόλεϊ και μέχρι στιγμής αντέχουμε τον ανταγωνισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου