Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Αποφάσεις της 102ης συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ

Ο ολοκληρώθηκε η 102η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ και αποφασίστηκε:
Nα γίνεται νωρίτερα ο προγραμματισμός των αγώνων του πρωταθλήματος VolleyleagueΟΠΑΠ και ειδικά των αγώνων που είναι τηλεοπτικοί σε συνεργασία με τη NOVAγια την εξασφάλιση της ομαλής ροής του πρωταθλήματος.
 
Συζητήθηκε το θέμα της αδειοδότησης των γυμναστηρίων ενόψει της λήξης της σχετικής προθεσμίας στις 31 Δεκεμβρίου 2013 που υπάρχει από τις αρμόδιες αρχές προς τα γυμναστήρια που έχουν προσωρινή άδεια. Αποφασίστηκε όλα τα ΤΑΑ μέχρι 16 Δεκεμβρίου να δηλώσουν και δεύτερη έδρα γυμναστηρίου που να έχει άδεια λειτουργίας και να πληροί τους όρους και τις προϋποθέσεις της προκήρυξης του πρωταθλήματος VolleyleagueΟΠΑΠ.

Έγινε ενημέρωση για το σωματείο «Φίλοι Εθνικών Ομάδων» και το σύνολο των ΤΑΑ δεσμεύτηκε να στηρίξει και να προωθήσει τους σκοπούς του σωματείου.

Συγκροτήθηκε Επιτροπή Μπιτς Βόλεϊ της ΕΣΑΠ αποτελούμενη από τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, τον Αλέκο Παρασκευόπουλο, την Βάσω Καραντάσιου και τον Παύλο Μπελιγράτη.

Αποφασίστηκε το League Cup «Νίκος Σαμαράς» 2013-14 να γίνει στην Αλεξανδρούπολη από 31 Ιανουαρίου έως 1 Φεβρουαρίου 2014. Η κλήρωση των ημιτελικών θα γίνει στην εκπομπή «Στο Φιλέ» της NOVAτην Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013. Την Αγωνόδικο Επιτροπή θα συγκροτήσουν οι εκπρόσωποι των τεσσάρων σωματείων που θα αγωνιστούν (ΜΓΣ Εθνικός, Α.Ο.Φοίνικας, Γ.Σ.Λαμία, ΑΕΚ) και ο Κομισάριος της διοργάνωσης. Περισσότερα: ΕΔΩ

Στο Δ.Σ. παρέστη ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ. Στέφανος Βασιλειάδης και έκανε μίνι απολογισμό του διαιτητικού έργου μετά την ολοκλήρωση των 9 πρώτων αγωνιστικών.

Επικυρώθηκαν οι ποινές από παραβάσεις ΤΑΑ με βάση της προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος έκανε ενημέρωση για χορηγικά προγράμματα και προωθητικές ενέργειες για το 2014.

Συζητήθηκαν θέματα σχέσεων της ΕΣΑΠ με το ΕΣΚΑΝ και τον ΠΑΣΑΠ.

Αποφασίστηκε να γίνουν επαφές με την διοίκηση της ΕΟΠΕ για το «καρτολίνο». Αίτημα των ΤΑΑ είναι να συμψηφιστούν οι οφειλές των ΤΑΑ προς την ΕΟΠΕ με τις αντίστοιχες οφειλές της ΕΟΠΕ προς τα ΤΑΑ και οι οφειλές μεμονωμένων ΤΑΑ να μην βαρύνουν το σύνολο των ΤΑΑ.

Έγινε εκτενής συζήτηση των γεγονότων στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού:

Κοινή διαπίστωση όλων των εκπροσώπων των ΤΑΑ ήταν πως ο Κομισάριος, οι διαιτητές και οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θα έπρεπε να εφαρμόσουν κατά γράμμα τα σχετικά άρθρα της προκήρυξης του πρωταθλήματος και να μην ξεκινήσουν τον αγώνα σύμφωνα και με τις αποφάσεις που είχαν ληφθεί στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα. 

Αποφασίστηκε να γίνει αυστηρή σύσταση στους Κομισαρίους και διαιτητές των αγώνων ώστε να τηρούν κατά γράμμα του όρους της προκήρυξης και των συμφωνηθέντων σε αγώνων ειδικής διαχείρισης.

Αποφασίστηκε να σταλθεί επιστολή διαμαρτυρίας προς την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αλλά και προς την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. για την πλημμελή εφαρμογή των μέτρων ασφαλείας που είχαν αποφασιστεί με ευθύνη της αστυνομικής διεύθυνσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου