Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. - ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 3-0 ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Εθνικός και Νίκη Αιγινίου λοιπόν, απαλλαγμένοι από το άγχος των βαθμών, αφέθηκαν στα σχέδια των δύο προπονητών , έπαιξαν ελεύθερα, δίνοντας στον Σάκη Μουστακίδη και τον κ. Μέλκα την ευκαιρία , να δοκιμάσουν «σχήματα» και συνθέσεις, και να δουν όλους τους διαθέσιμους παίχτες
τους αγωνιζόμενους. Αυτοί με τη σειρά τους ανταποκρίθηκαν θετικά χαρίζοντας ένα όμορφο θέαμα στους φιλάθλους , που πολλές φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα χειροκρότησαν έντονα τις θεαματικές προσπάθειες όλων των παιχτών.
Συμπεράσματα είναι σίγουρα πολύ νωρίς να βγάλουμε, όμως τα πρώτα δείγματα της προετοιμασίας για τον Εθνικό , ήταν θετικά. Η ομοιογένεια το «δέσιμο» και οι εναλλακτικές λυσεις που έχει στα χέρια του ο Σ.Μουστακίδης δίνουν την δυνατότητα στους φιλάθλους της πόλης να ευελπιστούν για μιά πορεία ανάλογη και ίσως καλύτερης της περυσινής.
Η Νίκη Αιγινίου έδειξε ότι κι αυτή διαθέτει ένα καλοδουλεμένο σύνολο και η παρουσία της στην μεγάλη κατηγορία θα αποτελέσει ξανά μια ευχάριστη επαρχιακή νότα στο χώρο του βόλλευ.


Τα σετ: 25-19, 25-20, 25-16
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μουστακίδης): Αν.Δαλακούρας, Ράιτς, Σιδηρόπουλος, Μιχαήλοβιτς, Ανδρεάδης, Παπάζογλου / Δαρίδης (λ), Κοντοστάθης (λ), Κ.Δαλακούρας, Γραμματικάκης, Κασαμπαλής, Μπουφίδης, Κυριακίδης.
ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ (Μέλκας): Λουστάκου, Β.Γεωργόπουλος, Γκορίδης, Νταλέιτζ, Μαυροβουνιώτης, Μακλάχλιν / Αγγελής (λ), Αναστασιάδης, Παράσογλου, Βουλκίδης, Ντουντούδης (λ).

Την Κυριακή στις 15.00 οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και πάλι στην Αλεξανδρούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου