Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ Η ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ - ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Σε φιλικό αγώνα που έγινε την Τρίτη το βράδυ στο Κατσάνειο με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης η ομάδα μας ητήθηκε  με 3-0 σετ.  Παρά το καθαρό σκόρ η εικόνα του αγώνα ήταν αμφίροπη για δύο απο τα τρία σέτ που παίχθηκαν καθώς στο πρώτο σέτ ο Ηρακλής επιβλήθηκε δύσκολα με τις δύο ομάδες να εναλλάσονται στο σκόρ ώς το 21-20 όταν και η εμπειρία των παικτών του "γηραιού" καθόρισε την εξέλιξη στο τέλος του σέτ (25-22).
Το δεύτερο σέτ κύλησε πιο εύκολα για την γηπεδούχο ομάδα που έκανε την ζημιά κυρίως με τα πολύ καλά σέρβις και τα τελειώματα απο τις άκρες (25-15).
Στο τρίτο σέτ όπου έγιναν αλλαγές και απο τις δύο ομάδες τα πράγματα εξελίχθηκαν καλύτερα για την Νίκη αφού ήταν συνεχώς μπροστά στο σκόρ χωρίς όμως να μπορέσει να εκμεταλευτεί τρείς φορές την ευκαιρία να τελειώσει υπέρ της το σέτ και τελικά να το χάσει με 32-30.
Η πρώτη αυτή εμφάνιση της ομάδας για την φετινή χρονιά είναι ενθαρυντική καθώς παρουσίασε ένα αξιόμαχο σύνολο απο νέους κυρίως παίκτες και δεδομένου ότι έχει  μπροστά του αρκετό χρονικό διάστημα έως την έναρξη του πρωταθήματος (5-6/11) ο κόουτς Θανάσης Στραντζαλης θα δουλέψει ώστε να παρουσιάσει την καλυτερη δυνατή ομάδα που θα διεκδικήσει την πρώτη θέση του ομίλου.
Στο  παιχνδι αυτό δεν αγωνίστηκαν ο βασικός κεντρικός και αρχηγός Χρήστος Γκορίδης και ο ακραίος Παυσανίας Αντωνίου λόγω τραυματισμού.
Το επόμενο φιλικό παιχνίδι θα γίνει στο Αιγίνιο την Παρασκευή23/09 στις 6:30μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο με τον Ηρακλη χαλκίδας.
                                                                                      

 
 Διακύμανση:

 1ο σετ: 7-8, 16-12, 21-17, 25-22

2ο σετ: 8-3, 16-8, 21-12, 25-15

3ο σετ: 8-7, 12-16, 19-21, 32-30
Τα σετ: 25-22, 25-15, 32-30

 
HΡΑΚΛΗΣ (Ορφανός): Καλαντάτζε,Γάτσης, Ριζόπουλος, Κοπρίβιτσα, Καρτσαφλάκας, Πέντσεφ, Μπαμπαλιούτας (λ.) /  Μπουράκης (λ), Πρώιος, Μπαμπαλιούτας, Τζιουμάκας, Στεφανίδης,Κιόσσης, Ηλίας, Χριστόφας
ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ (Στράντζαλης): Κιοσσές Α., Βουλκίδης Θ., Χασιαπέτης Β., Παπαλεξίου Γ., Μαυροβουνιώτης Α.,  Μίλης Ν., Αντωνιάδης  Α.(λ.) / Γκιτέρσος Χ., Μουράτης Δ., Ιμβριώτης Μ.,          Ματσκίδης Θ.(λ), Σταυρίδης Δ., Κιοσσές Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου