Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Η απάντηση του ΜΑΣ ΝΙΚΗ στην απόφαση του ΑΣΕΑΔ



 Το Δ.Σ. του ΜΑΣ ΝΙΚΗ Αιγινίου «συγχαίρει» μέσω του τύπου τον κύριο Μαυρομάτη και τα μέλη της ανάπτυξης του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ.  για την περιφανή τους νίκη στο ΑΣΕΑΔ. 
Είστε πράγματι άξιοι συγχαρητηρίων που αποκλείσατε την ομάδα μας (Πρωταθλήτρια Κεντροδυτικής Μακεδονίας) από την προημιτελική φάση του  Πανελλήνιου Πρωταθλήματος
Εφήβων.  Καταστρατηγήσατε λοιπόν την απόφαση της προκήρυξης που εσείς οι ίδιοι εκδώσατε το καλοκαίρι για την διαιτησία, δίνοντας το δικαίωμα στις Ενώσεις να κάνουν τα πρωταθλήματα τους με ανεπίσημους διαιτητές.  Και ενώ αποκλείσατε την ομάδα μας, δεχτήκατε τη συμμετοχή πρωταθλητριών ομάδων, εφήβων από ενώσεις που διεξήγαγαν τα πρωταθλήματά τους με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή, με ανεπίσημους διαιτητές, πράγμα που μπορούμε να αποδείξουμε ανά πάσα στιγμή, παίζοντας έτσι το παιχνίδι του Προέδρου της ένωσης Διαιτητών Κ. Δ. Μακεδονίας.  Ο άνθρωπος αυτός κατήγγειλε την επικύρωση του αντίστοιχου πρωταθλήματος και σας παρέσυρε είτε βγάζοντας απωθημένα στο Δ.Σ. της ένωσης είτε για να προκαλέσει ντόρο γύρω από το όνομά του παίζοντας βρώμικο παιχνίδι στις πλάτες αθλητών – γονέων – παραγόντων που μοχθούνε καθημερινά για το βόλεϊ.  
Η Εφηβική μας ομάδα έδωσε 5 παιχνίδια με κανονικούς διαιτητές και ένα μόνο αγώνα με ανεπίσημους διαιτητές, αγωνιζόμενη με την τελευταία ομάδα στη βαθμολογία σε ένα παιχνίδι άνευ βαθμολογικής σημασίας.  Παραβλέπετε την ουσία που είναι ο αγώνας των σωματείων σε όφελος των προσωπικών σας μικροσυμφερόντων.  
Αυτός είναι ο άνθρωπος που πιστέψαμε στις προηγούμενες εκλογές της Ε.Ο.ΠΕ;   Είναι ο ίδιος άνθρωπος που βλέπει παντού φαντάσματα, προφανώς από την ανασφάλεια που τον διακατέχει.  Είναι ο ίδιος άνθρωπος που λαϊκίζοντας, στην προσπάθειά του να εκμαιεύσει ψήφους, θέσπισε, με απαράδεκτο τρόπο το καρτολίνο.  Σαφώς και μας βρήκε σύμφωνους το καρτολίνο, όχι όμως στη μέση της περιόδου, εκβιάζοντας μάλιστα τα σωματεία της Α1 ότι αν δεν πληρώσουν δεν θα τους επιτραπούν οι μεταγραφές το Δεκέμβριο.
Κόπτεστε δήθεν για την ανάπτυξη αλλά:
Ø χρησιμοποιείτε μεθόδους και προγράμματα που μας παραπέμπουνε δεκαετίες πίσω. 
Ø Στερείτε με το έτσι θέλω το δικαίωμα σε ομάδες να συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Εφήβων πατώντας πάνω στους κόπους όλων των εμπλεκομένων στο σύλλογό μας ανθρώπων. 
Ø Επιβραβεύετε  σύλλογο της Κ.Δ. Μακεδονίας που απέσυρε την αντίστοιχη αγωγή για το πρωτάθλημα Νεανίδων, δίνοντάς τους τη διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού, της εθνικής γυναικών στην έδρα του. 
Θέλετε αυλικούς γύρω σας.  Εμείς για λόγους δεοντολογίας, αξιοπρέπειας, αυτοσεβασμού δεν ανήκουμε  στην κατηγορία αυτή. 
Δυστυχώς όπως και εμείς, η πλειοψηφία των σωματείων, σας έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης.  Λυπόμαστε πραγματικά για την κατάντια αυτή, για την κατρακύλα του αθλήματός μας που δεν είναι μόνο απόρροια της οικονομικής δυσπραγίας. 
Το βόλεϊ έχει ανάγκη από ανθρώπους με όραμα και γνώση, ανθρώπους που να εμπνέουν.  Σίγουρα δεν είστε ένας από αυτούς.  Λυπόμαστε που σας ψηφίσαμε.


         Για τον ΜΑΣ ΝΙΚΗ
        Ο Πρόεδρος  
 Δημήτριος Αυλίδης                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου