Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Ο Γιάννης Μέλκας μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης


Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης μίλησε ο προπονητής της Νίκης Αιγινίου Γιάννης Μέλκας. Αναφέρθηκε στη μείωση της επιχορήγησης από τον ΟΠΑΠ, τον σχεδιασμό της νέα χρονιάς και το φετινό πρωτάθλημα, ενώ δε παρέλειψε να τονίσει την εντιμότητα η οποία χαρακτηρίζει την διοίκηση του Δημήτρη Αυλίδη.
 
«Στον σχεδιασμό της νέας χρονιά, παίζει πλέον σημαντικό ρόλο η περικοπή της ενίσχυσης από τον ΟΠΑΠ. Δε σας κρύβω ότι έτσι χάσαμε και τον Ντος Σάντος.
Καμία ομάδα δεν έχει κάνει μέχρι τώρα τίποτα, δεν έχει ακουσθεί τουλάχιστον κάτι. Μπορεί στο τέλος μπορεί στο μέσον της χρονιάς, να γίνει, αλλά αυτό αποτελεί παράπονο τόσο δικό μου όσο και της διοίκησης γιατί είπανε στη Λίγκα ότι θα κάνουμε περικοπές και η μόνη ομάδα που μίλησε, ήμασταν εμείς.
 
Η ποιότητα του πρωταθλήματος παρόλα αυτά πιστεύω δε θα αλλάξει.
Οι παίκτες είναι οι ίδιοι. Ειδικά οι Έλληνες της Α1 είναι οι ίδιοι με πέρσι.
Άρα η ποιότητα θα είναι αυτή.
Έχει πέσει σίγουρα τα τελευταία 3 χρόνια αλλά ο ανταγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος και θα παιχτεί πλέον στο τι ξένους καταφέρει να φέρει η κάθε ομάδα.
 
Εμείς σε αυτό το κομμάτι προσπαθήσαμε τουλάχιστον στην υποδοχή να κρατήσουμε τον Σπένσερ τον οποίο είχαμε από πέρσι, γνωστός για την αγωνιστική του αξία, φέραμε τον Μαυριβουνιώτη τον οποίο ήξερα εγώ από την θητεία μου στον ΠΑΟΚ, είναι παίκτης από το Αιγίνιο και αποτελεί παίκτη-όπλο για εμάς, θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την υποδοχή σε καλά επίπεδα και από εκεί και πέρα με τις συνθήκες που έχουμε στην πάσα και το κέντρο (έχουμε πάρει κι έναν Αμερικάνο παίκτη εκεί), θα είμαστε αξιοπρεπείς.
 
Από εκεί και πέρα με τη δουλειά, με τη βοήθεια του κόσμου, νομίζω ότι ο κόσμος πρέπει να μας βοηθήσει, να μας σπρώξει προς την επιτυχία, να είμαστε αξιοπρεπείς, να κρατήσουμε κάποια στάνταρ και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και στο κομμάτι των νέων παικτών αφού θα έχουμε και στην προετοιμασία πολλά νέα παιδιά,  γιατί δε θα υπάρξει μέλλον αν δε δούμε και τα παιδιά που είναι από την περιοχή.
 
Το πρώτο από όλα στις συνθήκες που έχουμε εδώ στο Αιγίνιο, είναι η εντιμότητα που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους και την ομάδα.
Αυτό νομίζω ότι είναι όπλο. Είναι μεγάλο καλό να βλέπει ο πρόεδρος και η διοίκηση τους παίκτες και τους προπονητές στα μάτια.
Τα λέμε και μεταξύ μας και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι σε αυτό το κομμάτι. Από εκεί και πέρα χρειάζεται δουλειά. Δουλειά και προσήλωση στο να είμαστε εκεί που πρέπει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου